21 de març del 2008

Reflexió




Hola companys,

Ja fa un temps que no posava res de res, però es que la vida m'ha canviat tan i tan, que no he parat i bueno ara que toco de peus a terra escric aquestes línies per explicar una mica la meva curta, però, intensa trajectoria en el món de la falconeria.
Com ja he explicat el Juliol passat hem vaig comprar un aguila de Harris ( Parabuteo uncintus ) , amb el que hem vaig iniciar a la falconeria. A sigut un any molt intens en aprenentatge personal i del món dels ocells de presa, pero la veritat es que hem sento molt satisfet.
A finals de Gener del 2008, hem van oferir feina al aeroport de reus com a falconer " professional", jo esglaiat vaig aceptar amb els ulls tancats on ara desenvolupo la feina de controlador de fauna , que la nostra funció entre d'altres es evitar la entrada de qualsevol animal i en especial ocells a la pista i que puguin interrompre el moviment de les aeronaus., utilitzant ocells de presa en concret diferentes espècies de falcons.
A part de la meva feina si tot va bé i si déu vol com es sol dir, aquest juny adquiriré un nou ocell de rapinya de l'espècie (Buteo jamaicensis), conegut com aguila cua roja. Bueno com sempre he dit, la natura sempre t'agraeix que la cuidis o la mimis d'alguna manera, tan sigui veien algun animal que et crei satisfacció o bé, fet veure les coses encantades que tenen els boscos.
A mi personalment m'ho ha agraït d'una manera molt particular poden tindre l'oportunitat de manejar aquestes bèsties tan perfectes com són els ocells de rapinya. Espero compartir amb vosaltres les meves experiències i si algu s'anima algun dia a vindre al camp en mi ja ho sap.
656634123

1 comentari:

Reserva Natural de Sebes ha dit...

Txatxoooo!!! com va tot? espero que bé. Molts records des de Flix city!!! Josep