16 de juliol del 2007

Estades de natura



Bueno amics, durant 10 dies, he estat fen de monitor a les Estades de Natura a la Reserva Natural de Sebes. Allí estavem 4 monitors, El Josep, Aitor, Nerea i jo Ivan. Ens han visitat i hem convivit amb 20 nens de la provincia de Barcelona i Castelló. Durant aquests dies hem aprés moltissimes coses sobre la natura, on hem fet tallers de rastres d'animals, ocells, bosc de ribera, etc. Ens ho hem passat superbé i la veritat es que quan acabes de fer unes colónies d'aquest tipus et quedes amb una satisfacció personal increíble veien com els nens aprenen i al mateix temps disfruten, que en definitiva es en esencia, l'objectiu de les Estades.

2 comentaris:

Aitor Villarreal Romero ha dit...

Encara ara hem venen flashos de la primera vegada que et vaig vere per sebes. Ten recordes tu? no sabia ven be on estava ni que feia allí, que feia yo posant trampes per a papallones?
Primer lo de les papallones, después voluntariat, estades...
Dos anys han passat ja, milers d'hores compartides, centanars de dies, 4 torns a les espatlles i moltes més experiències que encara mos falten per compartir.
Que mes dir-te que no sapigos (com tu deies).
Creus que les hores de la vida es poden arribar a pagar? Vendre l'oportunitat de veure naixer al teu fill? i molts altres momens que simplement no tenen preu.
Cada hora, o moment que estem junts simplement no tenen preu.
Cuida't molt tremendo.
Una abraçada, i averem si el fertilitzant funcione jiji

Reserva Natural de Sebes ha dit...

Matxoteee! Ostia ja has tunejat el bloc! Com ja diu aitormenta tots estos dies d'estades al llarg d'aquests anys han estat increibles. No sols els participants aprofiten les estades per desenvolupar-se i créixer com a persones. Tots aprenem que la convivència i el treball en equip són bàsics per a què funcioni aquest projecte. Espero repetir l'experiència de treballar amb aquest dreamteam!!!

Josep